onsdag 27 mars 2019

Bingolotto


Hej, Jag har nyss börjat spela bingolotto och jag stressad av att Rickard blir tillsagd av producenten att skynda på för att de ligger efter i tidsschemat, framför allt vid de sista spelen efter 19.30 är tidsplaneringen för tight. Jag är sjukskriven för stress så jag klarar inte det så bra så tyvärr kan jag inte fortsätta spela om bingolotto ska fortsätta göra mig stressad. TV4 har en lång paus från 18.55 till 19.30 med reklam, nyheter, reklam, väder, mera reklam. En lösning som Tv4 skulle kunna göra är att korta ner den pausen så blir det mera tid för bingolotto. Två reklampauser färre eller ha nyheter och väder efter Bingolotto skulle göra att schemat inte är så tight som det är nu. Jag förstår att fördelen med reklamen är att TV4 får in pengar så mindre reklam blir mindre pengar men har ni frågat tv-tittarna hur de upplever det tighta tidsschemat, är det bara jag som blir stressad? Det är inte så schysst mot de som ringer in när han ber dem skynda på för att det är ont om tid. Bingolotto ger ju pengar till idrottsföreningar i Sverige och idrott är bra för hälsan och motion är en bra medicin så de tänker ju på hälsan på det sättet och borde tänka mer på den även under programmet. Mvh, Tommy Bergström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar