lördag 5 januari 2019

2019- Nytt år nya möjligheter!

Hej bloggen, nu är jag tillbaka igen på min gamla sida "jobbar.inte.nu" tack vare Johan som efter lite fixande löste det så att bloggen omdirigeras från blogger till min gamla vanliga sida. Efter lite strul förra sommaren med ett svenskt företag så stängde jag ner denna sida av säkerhetsskäl kanske man kan säga men nu är jag tillbaka igen.

Man kan inte anklaga mig för att ha bloggat särskilt flitigt under 2018 men ni har ju kunnat följa mig på instagram (Rosvik94533) och min kanal på youtube ( MJ) så jag antar att ni har överlevt.

Men nu är allt som vanligt igen, jag brukar ju säga att man ska inte ändra ett vinnande koncept och saker ska vara som de alltid har varit, de flesta förändringar är av ondo fast det är ju inte sant givetvis. Utan en del förändringar så utvecklas man ju inte och inte världen heller men lagom är bäst.

Nu är det 2019, nytt år, nya möjligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar