fredag 30 november 2018

ord och inga visor om Telia

Undrar om det är någon som hittar hit och kommer och läser? Jag har inte bloggat här särskilt flitigt förutom när jag länkar videos från youtube så ni får se videos iaf här på bloggen :)

Det har blivit lite krångligare att blogga för denna sida där jag skriver på, får jag inte alltid upp, det går inte att komma hit från framsidan där man läser blogginläggen. Det fungerade bättre på "jobbar.inte.nu" men den adressen försvann i samband med att jag tog inaktiverade bloggen efter mitt inlägg "ord och inga visor" som handlade om Telia och deras rutiner när man blir sjuk eller försover sig. Jag hade ju någon bild på någon kund där personnumret fanns så hon på Randstad pratade om att de funderade på att polisanmäla mig. Därför tog jag bort den bloggen och sen har jag inte kunnat få tillbaka länkningen till den adressen här på blogspot.

Nu är det dags för kaffe och ta tag i dagen.

Tata
XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar