fredag 2 mars 2018

Gratisdrinken

Ni vet när man är ute på krogen så vill ofta flickor bjuda på en öl eller en drink. Jag är ju lite som Stefan Ingves, dvs ekonomis, blir glad och säger ju "ja gärna". När flickan kommer med drinken så tackar jag så mycket för drinken och går. En del flickor har tittat lite frågande på mig men inte sagt något.

En gång var det en flicka som tog tag i mig och sa att jag kan ju inte bara gå iväg när hon hade köpt en drink till mig.
Jag ba "eh, jo det kunde jag det såg du väl fast nu kan jag inte för du håller hårt i min arm."

Hon sa att hon förväntade sig att jag skulle stanna och prata med henne nu när hon hade fått en drink gratis av henne och att jag borde vara lite glad och tacksam för att hon var snäll.

Jag sa okej, hur länge förväntas jag stanna och prata med henne, hur mkt kostar drinken av min tid?

Det kunde hon inte svara på, hon visste inte hur länge men det berodde på hur samtalet gick, hur jag besvarade hennes frågor och om hon skulle bli intresserad av mig eller inte. Ju bättre mina svar skulle vara i hennes ögon, ju mer intresserad skulle hon bli och desto längre tid skulle samtalet vara.

Jag ville ju bara ha en gratis drink och inget långt samtal som köparen av drinken bestämde längden på så jag sa att jag var homosexuell. Det avslutade samtalet tämligen kvickt.

Sensmoralen är att man måste tänka sig för innan man tackar jag till saker som är gratis. Det finns inga gratisluncher eller gratisdrinkar där ute i den stora världen, i IRL-världen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar