torsdag 12 maj 2016

Abrisvännerna, mor & far och Marko


De som är på de två översta bilderna tror jag heter Henrik och Annelie. Träffade honom på en affär i Abrahamsberg när var på väg till Zandras 30-årsfest 2012. Frågade expediten om de hade en toalett jag kunde få låna men det hade de inte så han som stod bakom mig i kassan sa att jag kunde få komma hem till honom och låna hans toalett, det var snällt och sen bjöd de på vin och mat, så fick en lite spontan förfest innan den riktiga festen som jag var på mig till :)

Sen är det bilder från födelsedagsfirande på restaurang Toppen i Norrfjärden då mamma Maggi fyllde 77 år och bilder från en golfrunda med Marko, tror vi var i Sävast och spelade och det var inte bästa vädret men för golfare finns inga dåliga väder så det var rätt skoj ändå.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar