fredag 15 april 2016

lördag det är nu

I fredags vaknade jag och steg upp med mkt möda och stort besvär ca kl 11, snabb frukost och morgonrutiner för att hinna till spinning kl 12. Hann nästan i tid, kom dit ca 12.15 så hann träna 30 minuter iaf. Trångt i spinningsalen och när jag kom så stod dessutom alla upp så fick gå på tvären för att komma ner till en ledig cykel. Min cykel längst fram var upptagen så fick ta en gammal cykel och det kändes ovant när jag är van vid inställningar på min vanliga nya cykel men det kändes bättre efter ett tag. Tacka vet jag när jag får sitta själv i spinningsalen och lyssna på min egen musik men det är ju bra med omväxling ibland. Instruktören liknade Anna Falck som jobbar i receptionen, måste fråga om de är syskon någon dag. Eller inte om de är syskon någon dag, utan någon dag ska jag fråga.

Sedan ut till Storheden och handla med Marina som behövde skjuts för att handla. Det är alltid ett äventyr att åka till Storheden, mkt bilar och mkt folk. På Ica-maxi var det så mkt folk så jag under det besöket såg jag nog fler människor än jag sett tidigare under veckan, eventuellt fler än jag sett under de två senaste veckorna.
Tur att jag inte jobbar på affär, skulle nog inte orka med att jobba 8h under de förhållandena med allt stök. Det var ett himla blippande från alla som skannade sina varor, lät som fågelungar som väntade på att få mat av sin mamma.

Kom hem vid 16.30 så varit hemifrån ca 4.5 timmar. Det känns som att jag att jag haft en hel arbetsdag och kom hem från jobbet fast jag bara gjort sånt vanliga människor gör på sin fritid EFTER de har jobbat en hel dag. Puh!!

Hittade en kille som heter Ben som var med i ung och bortskämd och han gillar att skoja med sin syster, hoppas få se videos där hon skojar tillbaka mot honom också :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar