tisdag 12 april 2016

Livspusslet

Det är mycket nu känner jag. Match 6 i kväll Luleå-Frölunda och även Champions Leaguematch mellan Real Madrid och Wolfsburg. I morgon semifinal 3 mellan Luleå basket och Alvik och jag tror Luleå har chansen att gå till final. Torsdag match 7 mellan Skellefteå och Växjö. Och inte nog med det nu börjar playoff i NHL.
Dessutom är våren här och solen lyser och man vill hinna vara ute och sola lite också.

Förutom det så ringer de från det där binära företaget där man ska tjäna en massa pengar men de har inget träningskonto. Skrev ju att jag inte hade några dollar men undrade om det går bra sätta in bitcoins för ca 700k. Sedan dess har det ringt från privat nummer flera gånger om dagen. Svarade en dag men sa ingenting, det är lite roligt när de säger "Tommy, är du där?" flera gånger och de tycker det hörs dåligt.

Lite omoraliskt kan jag tycka på ett sätt att driva med dem eftersom jag själv varit telefonförsäljare men de får skylla sig själv lite för det är ju de som ringer mig liksom.

Redo för slutspelet iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar