onsdag 30 mars 2016

onsdag

Dagen började vid 12 och sen har jag försökt lösa en del tekniska problem med xbmc, mitt mediaprogram.
Ett problem är att vissa serier gick i slowmotion medan andra fungerade som vanligt. Sen gick det inte att uppdatera hela serie och filmbiblioteket utan det står "Unable to connect to remote server. Would you like to continue scanning?" Någon som vet hur man löser det problemet?

Nu ska jag åka iväg till ishallen för att spela hockey. Hockey i Luleå känns lite konstigt för jag brukar ju spela hockey i rosvik och rinkbandy i luleå men det är åtminstone i b-hallen som jag är bekant med. Tiden är rätt för rosvik men fel för luleå, brukar ju spela 14.30-15.45 i Luleå och nu 21-22.Och dessutom är det ngt fel med min flashplayer så youtubevideos öppnas inte som vanligt utan oftast står det ett "f" som man får klicka på för att starta videon och då funkar det ibland och ibland inte men då får man helt enkelt ta en annan video :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar