lördag 20 februari 2016

god morgon

Tog ingen propavan igårkväll innan jag la mig och det är fördel och nackdel. Fördelen är att jag kan sova utan tablett, var sjukt trött vid 2-tiden och det kändes bra, brukar inte vara så trött utan att ha tagit propavan så det var bra. Nackdelen är att jag känner mig ganska trött nu men när jag druckit lite kaffe så kanske det ordnar upp sig.

Läste i nsd att kommunen ska göra toaletterna könsneutrala. Nu är det en bild av en kille och tjej på de olika toalettdörrarna och eftersom det finns de som inte är något utav dem eller både och samtidigt så vet de inte riktigt vilken toalett de ska gå på.

Det ska tydligen kosta 54 miljoner att ändra skyltning så att ingen blir diskriminerad. Asså man ba whaaat??

Är det fullt på herrtoaletterna så går man in på damernas toalett och likadant gör tjejerna, de går på herrtoan om det är fullt på "deras". Toaletterna fungerar likadant så känns ju lite onödigt att dela upp dem.
Har ni sett ett utedass som har skyltar för damer och herrar? Toaletter är ju per definition könsneutrala.

Likdadant är det med parfym. Det är bara olika flaskor som står på en avdelning där en del flaskor står under "dam" och andra under "herr". Själv använder jag både "dam och herr"- parfym och vet inte vad skillnaden är när den är på kroppen.

Känner ni skillnad om det är dam- eller herrparfym om ni inte ser från vilken flaska doften kommit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar