onsdag 23 september 2015

Lekplatser

Under sommaren; juni-september, har Piteå golfbana varit min lekplats men nu börjar det bli för mörkt och kallt för att fortsätta leka där. Då får man leta reda på andra lekplatser. Under vintern leker jag på LTU, på Hermelinens gym. På gymet hänger jag helst i spinningsalen och i deras härliga pool. Sjukt bra att mitt gym har en bassäng för patienter som behöver träna för den är oftast ledig på dagarna, bara patienttid en timme per dag och vattengympa ibland. Resten av tiden kan jag hänga där, det är utlandskänsla att vara där så fett nice. Dock märker man att man är kvar i Sverige när man öppnar dörren till gymet och det är vinter och snö utomhus.

En annan lekplats är ju dator/internet och se på serier. Nu i slutet av oktober börjar nya avsnitt i alla serier sändas. Ni kan se när nya kommer på siten "epiguide.com".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar