måndag 28 september 2015

Kommunfullmäktige

Idag var det besök hos kommunalfullmäktige i stadshuset, det var roligt för har aldrig varit på ett sådant förut, det var lite väl länge också från 13.15 till 18.45. Statsvetarna gick vid 17-tiden men jag var kvar tills det var slut..det är big no no att gå hem innan ett event är slut, oavsett det är bio, basket, hockey eller möten så är man kvar tills det är slut. Och gratis var det också, kaffe hittade jag i halvtid och det behövdes verkligen. Var ju uppe och fotade den blodröda månen till kl 5.30 och sen vaknade jag typ 10.30 och var så trött så jag tog bilen till stan. Hade gått snabbare cykla känns det som för jag parkerade i båthamnen vid hälsans hus och gick halvvägs tillbaka till stan. Lyckades komma fram utan att orsaka någon olycka iaf, kanske tur det inte var vinter och halt för då vet man inte hur morgonens bilfärd hade gått...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar