onsdag 27 maj 2015

Willys i södra hamn och iskrigare i Stanley cup

De håller på att bygga om på Willys och har fått en kundtjänstavdelning och så har de infört att man kan scanna varorna själv. Det är lättare sagt än gjort vill jag påstå. Om man scannar fel vara än den man har köpt så måste man hålla in en knapp på scannern och rikta mot varan som man inte ska ha. Sen är det bättre att ta vagn och packa varorna direkt i påsar för det finns inget band att lägga upp varorna på vid kassan. När man köper energidryck i kartong så har de börjat ta bort plasten runtomkring vilket är sämre än när plasten var på. Det är bra att stoppa energidrycken i en påse på vagnen i stället för att försöka hälla dem från kartongen direkt i påsen, kartongen kan gå sönder och burkarna ramla ned i golvet. Jag säger inte att det blir så men det kan bli så.

Henkes new york vann nattens match 6 mot tampa så nu väntar match 7 i madison square garden om vem som ska gå till final mot Chicago/Anaheim.

Jag hoppas Chicago vinner hela stanley cup men som det ser ut nu blir det Anaheim. De vann match 5 och leder med 3-2 i matcher och i 78 % av fallen vinner laget serien som vann match 5. Men 22 % är ju ganska många matcher det med, så go Chicago i nattens match på hemmais!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar