tisdag 24 mars 2015

Jag har inte tid

Bazinga!!!

I söndags var jag på basket och såg LF bli utslagna av Sundsvall med 3-0 i matcher. Efter matchen såg jag en tjej jag känner igen som heter Sari. Har haft henne som handledare både på Sävastgården och när jag gjorde praktik på asylboendet för ensamkommande barn. När jag var på asylboendet kommer jag ihåg att jag sa en dag att de som är där pratar med varandra mest för att de är på samma arbetsplats här och nu (där och då) och det är inte troligt att de skulle prata lika mkt med varandra om de sågs på fritiden. Menade ungefär att de är där på betald tid och därför har de tid att prata med varandra. Kommer ihåg att Sari log lite när jag sa det, såg ut som om hon höll med om det jag menade fast hon ingenting sa.

Det är lite roligt sen när jag träffar henne på stan för då är hon oftast på väg någonstans och stannar inte och pratar, fast hon pratar med mig lite pliktskyldigt, som om hon kommer ihåg det jag sa på asylboendet.
När jag var på Sävast och på asylboendet hade nog gott om tid att prata. Det är märkligt hur en dels motivation till att umgås ökar när de har betalt under tiden. Jag kanske inte är bättre själv men jag försöker stanna och prata och vill helst inte säga att jag måste gå och inte har tid att stanna längre, jag tycker det är sjukt pinsamt att säga att jag inte har tid för det är luktar lite underklassigt att vara stressad och upptagen.
Men man kan inte vara på topp jämt liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar