onsdag 17 december 2014

En vecka kvar till Julafton

Vad händer i min värld då? I dag har det varit tvättdag, skönt att tvätta innan jullovet. Passade på att moppa golvet också det var välbehövligt för det var mkt skräp på golvet. Städning är inget jag rekommenderar att lägga mkt tid på men ibland är det nödvändigt och tar inte så lång tid typ högst 30 minuter så är det klart!

Var iväg och träffade K som jag är kontaktperson till och vi pratade och fikade te och lussekatt. Trevligt med lite mat och prat liksom.

Förra veckan träffade såg jag film, också jobb. Det var mkt action även om jag inte hängde med i allt som hände, Guardians of the galaxy stod på filmmenyn. Film är bäst hemma i biofåtöljen i bästa hd-kvalitet.
Man får vänta lite efter den visats på bio och kommit ut på dvd i usa men det kan det vara värt.


Gratis basket på fredag men man måste hämta biljetter på LF-kansliet, får se om jag kommer ihåg att hämta biljetter innan fredag annars får jag väl dyka upp i pausen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar