tisdag 15 april 2014

Tisdag

Två roliga saker hände igår tisdag.

Den enda var på dagen när det rinde en tjej från något företag och sa att jag skulle vara med i en undersökning och svara på tre frågor. Svarade på dem och hon lät föga intresserad av svaren så anade oråd, med all rätt. Det visade sig, heeelt otippat att jag skulle få ett par kalsonger gratis bara kostnad 44 kr för porto. Jag sa att det går att skicka brev gratis om man stoppar dem i ett kuvert som är frankerat redan som man fått från något företag. Det gick inte sa hon. Jag sa att jag inte ville ha dem för alternativkostnaden blir för hög, hon visste inte vad det betydde så fick förklara det men det gör jag så gärna, telefonförsäljare är ju inte direkt några systemvetare eller beteendevetare så jag delar gärna med mig av sådant som är bra att veta.

Jag sa att jag var skeptisk, hon sa att hon förstod att jag är försiktig och det ska man vara när man det ringer telefonförsäljare och erbjude saker men hon lovade på sin döda kropp att JUST DET HÄR erbjudandet var inget fuffens med och jag kunde lita på henne. Jag frågade om jag kunde få hennes namn och mobilnr så jag kunde ringa ifall det blev något krångel. Namnet skulle jag få som referens men inte mobilnr. Trots att jag sa att det var bra att hon är försiktig för det ska man vara när man ringer någon och de vill veta ens namn och mobilnr men jag lovade och svor att hon kunde LITA PÅ JUST MIG för jag hade inget fuffens och hon kunde lita på mig.

Sen sa hon inte så mkt mer, önskade mig en trevlig dag. Glad att få dela med mig av mina kunskaper till andra så nu vet hon vad alternativkostnad är och att man kan skicka gratis brev.

På kvällen hade vi avslutning med rinkbandyn och det var trevligt. Det visade sig att jag hade varit flitig på att åka och träna så fick en systempåse med lite bra-att-ha-saker-i, bl a en keps som blir bra att ha på golfbanan.Vi såg SAIK vinna enkelt mot Färjestad så nu står det 1-0 i matcher till SAIK.

Nu äta klart kvällsvarden och sen sooova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar