fredag 25 april 2014

Fredagsmys

Var och slog golfbollar i sävasthallen i dag, kul men fick lite ont i armen. Sedan in till stan för att hämta ut pengar på nordea och hämta ut medicin. Ingen medicin fanns att hämta ut på två apotek och nordea i boden har inga kontanter så får besöka nordea i luleå för det.

Sen har jag varit och byggt hönshus hos miriam och jonas, det var intressant att se hur det går till att sätta upp plast och isolera med glasfiber. Jag vet att det börjar klia av glasfiber så försökte hålla mig undan att ta i det så mkt som möjligt, hoppas jag inte får problem av dammet i lungorna. Borde använda handskar och ansiktsmask när man jobbar med sånt. Nästa gång jag kommer och hälsar på är nog hönshuset färdigt och hönsen har anlänt till gården. Hoppas katterna och hönsen kommer överens så inga olyckor händer höns (eller katter..). Sen ska det visst bli kycklingar som ska födas upp, kul med små söta gula kycklingar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar