onsdag 2 april 2014

en man som heter Ove

Skulle gå och lägga mig för en timme sen typ. Kom på att jag ville lyssna på en talbok som heter En man som heter Ove och tänkte ladda ned den till min ipod. Det var lättare sagt än gjort för när jag kopplar in ipoden till datorn så hittar jag den inte i utforskaren. Kommer på att jag nog använde ett program som heter itunes för att överföra saker mellan dator och ipod.

Laddar ned det programmet på nytt då jag inte har det på denna dator. Kommer inte ihåg hur man synkroniserar så googlar. Hittar info men hjälper inte ändå och varje gång jag klickar på ipodikonen i itunes så försvinner ikonen så jag kan inte välja i menyn. Jag har då klickat på ett ställe som stänger ikonon så jag var på rätt ställe men klickade bort och då hjälper det inte att leta under alla möjliga andra menyer. Ett annat fel tror jag var att den var kopplad till en usbhub och inte direkt till datorn men det kanske var en slump att det fungerade då. Nu står det synkroniserar musik till tommys ipod så hoppas hoppas, vill gå och sova nu. Sjukt att den enklaste grej ska ta en evighet att fixa till.

På morgondagens todolista står att prata med fastighetsskötaren och höra varför kökslampa inte lyser. Har bytt glödlampa och köpt ny lampa så där är inte felet. Kan vara säkring men är osäker på vilken jag ska dra ut och vilken ampere som är den rätta, har 6, 10, 20 och 5 tror jag. Vilken tror ni passar till en kökslampa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar