fredag 11 april 2014

ambulerande

Vad har då hänt i min värld i dag undrar ni. Jag vaknade kl 7, SJUkt tidigt men skönt samtidigt att vakna och stiga upp tidigt. Åkte in till stan vid 9 och det var väldigt lugn trafik så en fördel med att stiga upp tidigt. Åkte till Örnen för att lämna papper som gällde arbetsterapeut och min huvudman Kalle. Hittade ingen parkeringsplats, soc:s parkeringsplats var full så försökte hitta någon i närheten av Örnen. Hittade en ledig plats där det stod "ambulerande" luleå kommun personal. Parkerade där, skulle ju inte vara där så länge. När jag kommer ut typ 15 min senare har någon sjuksköterska ställt sig bakom min bil så jag inte kom ut med den. Gick in och den skyldige satt i rummet bredvid sjukgymnasten jag besökte som frågade henne om det var hon som parkerat in min bil.

Det löste sig, hon flyttade bilen så jag kom ut. Ok det var fel av mig att ställda mig på den platsen men rättfärdigar det att man besvarar ett fel med ett annat fel? Hon ville bara ge igen och fine med det men att hämnas leder bara till hämnd. Nästa gång är det hennes bil som är inparkerad och då kanske det inte kommer någon och flyttar den bilen så hon inte kan åka ut och göra sitt jobb.

Har ambulerande något med "ambulans" att göra eller vad betyder ambulerande? Det är ett ord man inte stöter på varje dag kan jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar