måndag 3 mars 2014

Tidspassning

Är ni bra på att passa tider och gör det er stressad? På min förra lektion kom jag ca 30 minuter för sent och lektionen höll på i 4 timmar så ingen idé att stressa. Hade viktiga saker att göra innan som jag behövde göra klart innan jag kunde gå på lektion. På rasten sen var två klasskamrater förvånade att jag kunde ta det så lugnt när jag kom sent. De hade sprungit och kommit in röda i ansiktet om de hade varit sena. Det kan jag förstå för den ena jobbar som enhetschef på kommunen och där är det viktigt med tidspassning för de har patienter som har diabetes som behöver få sin medicin i tid.

Ett tillfälle då det är viktigt att komma någorlunda i tid är när man har fest eller förfest med sina vänner eller när man bestämt träff på stan för fika. Det är oförskämt att komma typ en timme försent när man sagt att de kan komma typ kl 19 på fest. Då kan en del droppa in kl 20-21 och de tycker det är helt okej. För två veckor sen skulle jag träffa en kompis på Allstar. Väntade 20 minuter och sen ringer jag upp kompisen. Då säger han att han är hemma och inte har tänkt komma. Hade ringt mig men det var upptaget. Då kan man ju ringa igen eller skicka sms eller inte ändra sig från början.

Och sen ett meddelande från Språkaina. Det heter FÖRKYLD inte förskylt!

Varför tror en del att det är ett "s" i förkyld?

Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld Förkyld

Det var allt från mig, över till vädret.
Du som har utbildning/erfarenhet av arbete inom automation/järnvägsteknik/gruvbranschen eller som är tekniker/ingenjör inom IT, bygg, elektronik, elkraft, energi eller maskin - din kompetens är särskilt efterfrågad!
På mässan finns hundratals lediga tjänster på företag såsom ABB, Bergen Bemanning Norge, Etteplan, Gruvförmedlingen, Järnvägsklustret, Mälarenergi, Semcon Sweden, TD rail & industry, ÅF med flera.
Ta med dig CV i flera exemplar!

Plats:                       Eskilstuna - MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
Västerås - Bombardier Arena, Rocklundaområdet

Öppettider: Torsdagen den 6 mars kl. 12.00–17.30 på båda orterna.

Gratis buss
Det går gratis buss mellan järnvägsstationen och arenan i Västerås. I Eskilstuna är det gångavstånd mellan stationen och arenan. Vidare går det också gratis buss mellan mässorna i Västerås och Eskilstuna hela eftermiddagen.

För mer information om Rekryteringsmässan, vägbeskrivning, GPS-koordinater, busstider, lista på utställare och deras rekryteringsbehov: www.rekryteringsmassan.se

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar