tisdag 25 mars 2014

Dentan flour

Jag har fått lära mig hur svårt det kan vara att få läkare och tandläkare att skriva ut recept på Dental 0.2% som är Flour. Mailade min läkare och ville ha flour. Först var jag på apoteket och där fanns en flaska var men det är med tidsintervall så de har räknat ut att flaskan ska räcka så länge om jag tar rätt dos varje dag. Det de inte har tagit med i beräkningen är att jag kanske tar fler gånger och inte är lika exakt som de har tänkt sig i mitt floursköljande, ju mera desto bättre tänker jag.

Så inget flour på Apoteket igår. Mailade läkaren och bad honom skriva ut på recept. Han hänvisar mig till tandläkaren. Åker till tandläkare på Örnäset idag men hon säger att om hon skriver ut recept så hamnar det i samma recept och jag kan ändå inte få ut någon flaska. Slutar med att jag köper två halvlitersflaskor på Apoteket då jag får resignera för övermakten.

1 liter med recept kostar 78 kr. Två flaskor som blir en liter kostar ca 140 kr. Så jag förlorar ca 60 kr på den affären men fick mitt flour iaf så det slutade väl 1-1 Tommy-Läkare/Tandläkare.

Jag hade förstått om det var morfin eller andra starka tabletter som jag ville hämta ut men inte flour, de borde väl vara glada att jag vill sköta min tandhygien för varje gång jag är till tandläkaren gnäller de över att jag ska använda tandtråd och flour och annat. Tilt liksom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar