onsdag 27 november 2013

Äta maten utan först fotad okej?!

En dag när jag gick förbi Dagobert tittade jag in genom fönstret. Där satt två tjejer varav den ene satt med mobiltelefonen i högsta hugg och skulle fota det hon skulle äta, antagligen till instagram, facebook eller sin blogg. Tänkte gå in och säga att det är okej att äta sin smörgås eller lunch utan att ta kort av den först.

Var på information i kväll om hur man bokför allt det ekonomiska när man är god man. Det var mycket som skulle fyllas i vill jag lova och hon som förklarade höll på nån timme och förklarade hur allt skulle göras. Sen fikapaus. Jag frågade en av dem som höll i det om jag kunde komma förbi deras kontor och be dem hjälpa mig med hur man fyller i. Då säger hon glatt "ja det är ju inte kvantfysik direkt...". Jag ville inte säga att kvantfysiken är ganska enkelt att förstå jämfört med deras genomgång av hur man fyller i deras papper. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag har ju inte jobbat som god man ännu och inte fyllt i några papper. Vet iaf att utan kvantfysik skulle hon inte ha haft någon dator att visa upp sina powerpointpresentationer på. Som det tog 30 minuter att få igång pga tekniska problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar