tisdag 12 februari 2013

Tisdag

Vaknade 6.30 av traktorer som jobbar utanför mitt hus. Borde det inte vara förbjudet att börja jobba innan kl 9 på morgonen? Jag kan inte sätta i öronproppar för då hör jag inte när mobilen ringer så det var ett problem men somnade om till slut.

Fick ett tips av johan om "jobbtjuven" som finns att se på svtplay. Såg ett avsnitt där han får besök av jehovas vittnen och hans mål var att få dem att gå därifrån självmant, och det lyckades han med. Det är bra tänkt!

Sitter och försöker lära mig logik men det går inte så bra när man är trött. Logik är nog svårt pigg och utvilad. Tror jag ska gå och ha lite meditation på yogamattan och vila i stället. Ibland hör man ljud som man inte hör i vanliga fall. Det jag hör nu är datorfläkten, och den hörde jag igår och i morse också, det liksom sjuder i huvudet. Tror det är fläkten jag hör iaf annars är ljudet bara i mina öron/mitt huvud. Ska nog sätta på mig öronpropparna om jag har dem med mig.
Tata!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar