torsdag 24 januari 2013

DVD-De vet du Fucka ur

Dagen började med att mobilen ringde 7.30 (får man verkligen ringa till folk den tiden lagligt??). Har den på ljudlöst men vibrationen väckte mig eftersom den ligger på kudden. Iaf så ringde jag upp dem lite senare när jag vaknat vid 9 och det var från Müllers. Det är ett oljerelaterat fel och två motorvärmar, kylare- och kupérelaterade fel och det kommer ca 5 700 kr att laga. Det är ju en nackdel. Fördelen är att jag kommer att slippa frysa i bilen framöver och oljan stannar förhoppningsvis kvar där den bor och slipper förstöra miljön, mest miljön i mitt garage då men ändå.

Har börjat utföra arbetsuppgifter på min praktikplats och de känns lagom svåra. Ska scanna in saker i datorn och det ska jag nog klara av, iaf några papper varje dag borde jag kunna klara av. Gillar mina nya tider 10-14 och det är bara sååå skönt att inte komma dit och vara astrött varje dag utan bara lite trött. 4 timmar är så mkt bättre än 6h, och det vet ni!


Sture-p det vet du...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar